Продукти, які підбадьорять не гірше кави

Як залишатися бадьорим упродовж дня? Існує ціла низка продуктів – ефективних замінників кави, які допоможуть Вам бути активними та бадьорими.

1.Шоколад. Крім того, що він смачний, він ще містить досить багато цукру і є поштовхом для вироблення ендорфінів - цього цілком достатньо для того, щоб отримати заряд енергії на пару годин.

2. Холодна вода. Зневоднення є однією з причин втоми. Варто пити побільше води, особливо вранці. 


3. Ягоди. Будь-яка ягода - це добре і корисно. А ще краще, якщо це буде малина, чорниця і полуниця. Ці ягоди наповнені натуральними стимуляторами!
 

4. Апельсиновий сік. Сік цитрусових багатий на вітамін С, який наповнює організм енергією, а запах апельсина, лайма і лимона стимулює мозкову діяльність. Лимон і лайм теж підійдуть, але їх сік краще вживати з великою кількістю цукру і злегка розбавляти водою.
 

5. М'ясо. Протеїни, що містяться в м'ясі, повільно переробляються. Відповідно, енергія виділяється повільніше, але її і вистачає на більш довгий час. Це ж відноситься і до риби.
 

6. Горіхи. Вони також досить поживні і допоможуть вам “зарядити батарейки”.
 

7. Зелений чай. У чаї міститься кофеїн. А зелений чай ще й найкорисніший. Якщо ви вип'єте чашку чаю, будете бадьорі набагато довше, ніж після чашки кави. Але дія чаю настає не так швидко.
 

8. Яблука. Яблука містять в собі бор, який підвищує пильність організму і увагу до деталей.
 

9. Банани. У бананах багато цукру, натурального цукру, який засвоюється організмом набагато краще.
 

10. Йогурт. Тут вся справа в магнії - прекрасне джерело довгограючої енергії.
 

11. Яйця. У них багато протеїнів, вітамінів і мінералів, які необхідні організму для повноцінної роботи і відновлення після фізичних вправ. До того ж, ви будете втомлюватися не так швидко.
 

За матеріалами lifehacker.ru 

No comments:

Neo Counter