Привіт від сімї Примачків-їжачків

Шлемо вітання всім, хто нас памятає!

Дякувати Богу у нас загалом все добре. Вже нарешті до нас прийшла справжня весна. Вже 3 дні сонячно і температура вище 20 градусів. Вже з нетерпінням чекаємо часу, коли знову можна буде покупатися в Азовському морі.
Нас вже встигли відвідати гості з Рівного цієї весни. Це Оленкіна подруга- Лена Саламатіна разом з її новою подругою з США - Серен (Saron). Вони були в нас на Пасху.

Через декілька днів після них приїхав тато Роми з Москви. Рома-це Оленкін племінник, який живе знову в нас з квітня 2006р. і буде жити до кінця цього літа.
6 травня ми відсвяткували день народження нашої старшої дочки Рут. Їй виповнилоя вже 4 роки. А 11 травня 2006 року нашій меншій дочці Сарі було вже 4 місяці.

Сьогодні Оленка водила Сару в лікарню для чергового огляду та щоб зробити прививку.

Чим ми займаємося:

1. Оленка в основному доглядає за маленькою Сарою та за нашим новим помешканням. В квітні місяці вона розпочала свій бізнес в компанії " Amway". Хотілося б, щоб вона мала успіх в цій сфері. Сам товар цієї компанієї навіть мені дуже сподобався і дійсно він є унікальним. Детально можна ознайомитися про це на сайті www.amway.ua
2. Рут ми напротязі тижня водимо в садочок.
3. Рома ходить в місцеву школу.
4. Я так і продовжую працювати на приватній фірмі "Євроколор" менеджером по логістиці.
Відверто кажучи я задоволений своєю роботою. Сам офіс знаходиться за 20 хв. хотьби пішки від нашого дому. Детальніше про роботу нашої фірми можна почитати на сайті www.eurocolor.dn.ua

Ось поки що коротко все про нас. Ми будемо дуже раді почути від вас усіх. Ми вас любимо і памятаємо.

Сергій, Оленка, Рут і Сара

Наші контакти:
Дом. 0629 374507
Моб Оленки: 0677481312
Мій Моб.: 0975681965

No comments:

Neo Counter